Tevi noteikti interesēs
- Es padaru auzu putru daudz krēmīgāku un garšām bagātīgāku, tai pievienojot vienu vienkāršu sastāvdaļu — ne ūdeni
- Kādas virsdrēbes izvēlēties ziemai: 4 galvenās modes tendences sievietēm pēc 50
- Gudrs japāņu triks, kā “saldināt” skābus mandarīnus: vienkārši iemērciet tos ūdenī
- Kāpēc es vairs nelieku sīpolu klāt pie kotletēm: viena labāka sastāvdaļa tās padara daudz sulīgākas un garšīgākas
- Milzīgs suns pieklīda pie manas mājas Talsos – 5 dienas neēda un nedzēra, tikai skatījās mežā un tad es sapratu ko viņš vēro
- Vīrs uzstāja ņemt līdzi vīramāti mūsu atvaļinājumā uz Turciju, bet man nācās pieņemt lēmumu, kuru šodien uzskatu par vispareizāko







